Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini defalarca görmek

Rüyada birini defalarca görmek

Rüyada birini defalarca görmek hayırla yad etmeye, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini defalarca gördüyseniz:

  • İşlerinize karışabilecek kişiler olabilir.

Rüyada askere ikinci defa gitmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ikinci defa askere gitmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynı kişiyi iki defa görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada defalarca öpülmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada ilk defa araba kullanmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek yeni yollara girileceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, şerefe ve izzete rivayet eder.

Rüyada defalarca bıçaklanmak sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ilk defa içki içmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments