Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada defalarca öpülmek

Rüyada defalarca öpülmek

Rüyada defalarca öpülmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, çok rahat bir nefes alacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada defalarca öpülmek gördüyseniz:

  • Keyifli planlar, derin paylaşımlar veya aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada askere ikinci defa gitmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulur.

Rüyada defalarca bıçaklanmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına rivayet eder.

Rüyada ilk defa araba kullanmak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynı kişiyi iki defa görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, çok daha fazla adım atacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ilk defa içki içmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, daha rahat para kazanacağına, özel hayatının renkleneceğine işarettir.

Rüyada ilk defa uçağa binmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa tabir olunur.

Rüyada ikinci defa askere gitmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına yorulur.

Rüyada ilk defa araba sürmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments