Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynı kişiyi iki defa görmek

Rüyada aynı kişiyi iki defa görmek

Rüyada aynı kişiyi iki defa görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada aynı kişiyi iki defa gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmenin sıkıntılı sonuçları olabilir.

Rüyada aynı kişiyi iki defa görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına rivayet eder.

Rüyada defalarca bıçaklanmak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada ikinci defa evlendiğini görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine işaret eder.

Rüyada ilk defa adet olmak huşu içinde devam edeceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada ilk defa araba sürmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ilk defa sigara içmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine delalettir.

Rüyada ilk defa uçağa binmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kazancının epey düşeceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına işaret eder.

Rüyada iki defa askere gitmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments