Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada defalarca bıçaklanmak

Rüyada defalarca bıçaklanmak

Rüyada defalarca bıçaklanmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada defalarca bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Asıl bakış açınızı veya ne yapmak istediğinizi bilen tek kişi sizsiniz.

Rüyada defalarca bıçaklanmak kötü günleri geride bırakacağına, para pul sahibi olacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada aynı kişiyi iki defa görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, fakirlik yaşayacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada ikinci defa askere gitmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, hastalanacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilk defa adet olmak içine düşen fesada yeniliceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına delalet eder.

Rüyada askere ikinci defa gitmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada iki defa askere gitmek müjdeli olaylar yaşayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına alamet eder.

Rüyada ikinci defa evlendiğini görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments