Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikinci defa askere gitmek

Rüyada ikinci defa askere gitmek

Rüyada ikinci defa askere gitmek en gösterişli arabalara bineceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, adının fesada karışacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ikinci defa askere gitmek gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki çıkabilir.

Rüyada ikinci defa askere gitmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine tabir olunur.

Rüyada iki defa askere gitmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada askere ikinci defa gitmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada birini defalarca görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine yorulur.

Rüyada defalarca bıçaklanmak çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada defalarca uyanmak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilk defa içki içmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ilk defa araba sürmek başarıların artacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments