Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, işsiz ise işe gireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler.

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine tabir olunur.

Rüyada defne sabunu görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, her daim Allah yolunda olacağına, önemli atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada defne ağacı görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, mevki kazanacağına delalet eder.

Rüyada defne yaprağı görmek başarıya ulaşacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada defne görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına işarettir.

Rüyada defalarca öpülmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilk defa araba sürmek zarar edeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynı kişiyi iki defa görmek övgü dolu sözler duyacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments