Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki defa askere gitmek

Rüyada iki defa askere gitmek

Rüyada iki defa askere gitmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki defa askere gitmek gördüyseniz:

  • Diğerleri isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilmek için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklardır.

Rüyada askere ikinci defa gitmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada iki defa askere gitmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada ikinci defa askere gitmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada defalarca bıçaklanmak tecrübelerini aktaracağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilk defa sigara içmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada defalarca ölmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yiyip içeceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ikinci defa evlendiğini görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments