Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisi dövmek

Rüyada polisi dövmek

Rüyada polisi dövmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada polisi dövmek gördüyseniz:

  • Doğru kelimeleri kullanarak çevrenizdeki kişilerle uyum içinde ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada polisin dövdüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet eder.

Rüyada polis dövmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, ortalığın karışacağına işarettir.

Rüyada polisin birini dövdüğünü görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada polisi dövmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polislere yakalanmak ardından bu kişiye açılacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, variyet sahibi olacağına işarettir.

Rüyada polisler tarafından vurulmak kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, başarılı adımlar atacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına alamet eder.

Rüyada iki polis görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet eder.

Rüyada polisi aradığını görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments