Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz polisi görmek

Rüyada deniz polisi görmek

Rüyada deniz polisi görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, hem de çok üzüleceğine, refah içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada deniz polisi gördüyseniz:

  • Kısa zamanda sıkılarak o ortamı terketme arzuları duyabilirsiniz.

Rüyada deniz polisi görmek biraz dinleneceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada polisin eve geldiğini görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret eder.

Rüyada trafik polisinden ceza yemek esenliğe ve feraha kavuşacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine inanılır.

Rüyada kapıda polis görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polise telefon etmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine tabir olunur.

Rüyada evin etrafında polis görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı polis görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada özel harekat polisi görmek keyifli olacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments