Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini polis kıyafetiyle görmek

Rüyada kendini polis kıyafetiyle görmek

Rüyada kendini polis kıyafetiyle görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini polis kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada birini polis kıyafetiyle görmek ağız tadının yerinde kalacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada kendini polis kıyafetiyle görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada polise silah sıkmak düşüncelerini net olarak açamayacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü polis görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada motorlu polis görmek en çetin zorlukların aşılacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını polis olarak görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, dirliğin bozulabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis okulu kazanmak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis asker görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments