Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayı öpmek

Rüyada dayı öpmek

Rüyada dayı öpmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, lüks, konfor içinde olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada dayı öpmek gördüyseniz:

  • Belki, sizden daha zor durumda olan birisine yardım etmeniz, içinizdeki insani yanları hatırlamanız için iyi bir başlangıç teşkil edebilir.

Rüyada dayıyı öpmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet eder.

Rüyada dayısını öpmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş dayının elini öpmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dayının elini öpmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dayı eli öpmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, umutların yıkılacağına delalet eder.

Rüyada dayını öpmek birçok işin birlikte yapılacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada dayı öpmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada ölen dayısının elini öpmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments