Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davul çalındığını görmek

Rüyada davul çalındığını görmek

Rüyada davul çalındığını görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, yol alacağına, daha çok iş yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada davul çalındığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlara karşı dengesiz davranışlarınız olabilir.

Rüyada davul çalındığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada davul çalıp oynamak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada başkasının davul çaldığını görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada davul görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada davul çalarken oynamak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, huzurunun bozulacağına, hayır duaları alacağına alamet eder.

Rüyada davul çaldığını görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada davul çalan birini görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments