Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin davul çaldığını görmek

Rüyada birinin davul çaldığını görmek

Rüyada birinin davul çaldığını görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin davul çaldığını gördüyseniz:

  • Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Rüyada düğünde davul çalmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, huzur içinde yaşayacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının davul çaldığını görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada davul çaldığını görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada davul çaldığını duymak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, kötü günlerinin biteceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada davul çalmak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, başarılı adımlar atacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin davul çaldığını görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, sorunlarını bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada davul çalan görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına alamet eder.

Rüyada davul çalan birini görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nuray

Rüyada atarabasina benzeyen birseyin üstünde uçarak davul çalanlar gördüm