Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde davul çalmak

Rüyada düğünde davul çalmak

Rüyada düğünde davul çalmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, ilim irfan öğreneceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine inanılır.

Rüyada düğünde davul çalmak gördüyseniz:

  • Tavırlarınızdaki veya bazı konulardaki inançlarınızdaki değişiklikler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada düğünde davul çalmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada davul çaldığını duymak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin davul çaldığını görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada davul çalmak kariyer sahibi olacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına inanılır.

Rüyada başkasının davul çaldığını görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada davul çaldığını görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada davullu düğün görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada davul zurnalı düğün görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments