Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davul çaldığını görmek

Rüyada davul çaldığını görmek

Rüyada davul çaldığını görmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada davul çaldığını gördüyseniz:

  • Maddi iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada davul çalmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin davul çaldığını görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, insanlardan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının davul çaldığını görmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada davul çaldığını görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada davul çaldığını duymak bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde davul çalmak çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada davul sesi duymak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada davulcuya para vermek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, onun istediği yoldan gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments