Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davul sesi duymak

Rüyada davul sesi duymak

Rüyada davul sesi duymak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, kötü durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada davul sesi duymak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmamanız veya sözlerinizin arkasında durmamanız sorun yaratabilir.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, iflas edeceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada davul sesi duymak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, büyük bir işe kavuşacağına inanılır.

Rüyada davul çaldığını duymak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine inanılır.

Rüyada davul zurnayla oynamak güzel bir yola çıkılacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalettir.

Rüyada başkasının davul çaldığını görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada davulcuya para vermek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada davul çalmak insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, başarıları ile tanınacağına delalettir.

Rüyada davul fırın görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments