Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının davul çaldığını görmek

Rüyada başkasının davul çaldığını görmek

Rüyada başkasının davul çaldığını görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının davul çaldığını gördüyseniz:

  • Evinizde veya sevdiğiniz işlerle ilgilenerek keyifli vakit geçirmenin tadını çıkartmanızda fayda var.

Rüyada başkasının davul çaldığını görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sermayesini kaybedeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada davul çalmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada birinin davul çaldığını görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada davul çaldığını duymak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine alamet eder.

Rüyada düğünde davul çalmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işarettir.

Rüyada davul çaldığını görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada davul görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, parasal anlamda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada davullu düğün görmek muradının gerçekleşeceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments