Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan davul sesi duymak

Rüyada uzaktan davul sesi duymak

Rüyada uzaktan davul sesi duymak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine rivayet eder.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı duygularınızda değişim olabilir.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak mali olarak sıkıntıya düşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalettir.

Rüyada davul sesi duymak hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına yorulur.

Rüyada davul çaldığını duymak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada uzaktan ses duymak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada davul zurnalı görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada davulcuya para vermek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada davul oynamak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Rüyada davul çalıp oynamak bahtın açılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments