Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dargın olduğun birine sarılmak

Rüyada dargın olduğun birine sarılmak

Rüyada dargın olduğun birine sarılmak bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dargın olduğun birine sarılmak gördüyseniz:

  • Evinizde, yaşadığınız yerde veya gayrimenkullerinizle ilgili konularda bazı değişiklikler yapmanız rahat etmenizi ya da sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada dargın olduğun birine sarılmak anne duasının açılacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle dargın olmak toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işarettir.

Rüyada dargın akraba görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına alamet eder.

Rüyada birisiyle dargın olmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babayı dargın görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada birini dargın görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle dargın olmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına işaret eder.

Rüyada dargın olduğu kişiyi görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments