Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının dargın olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının dargın olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının dargın olduğunu görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, işlerini büyüteceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının dargın olduğunu gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde zorluk yaşamış olsanız bile, tamiri mümkün kılan enerjilerden faydalanabilirsiniz.

Rüyada dargın olduğun arkadaşınla konuşmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının dargın olduğunu görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dargın arkadaşla barışmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, dara düşeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işarettir.

Rüyada dargın arkadaşını görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşı dargın görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşine dargın olmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğine dargın olmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada anneyi dargın görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments