Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle dargın olmak

Rüyada biriyle dargın olmak

Rüyada biriyle dargın olmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle dargın olmak gördüyseniz:

  • Mantığınızın sesini sezgilerinizle birleştirebilirseniz büyük kazançlar elde edebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi dargın görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dargın olduğu kişiyi görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dargın olduğun kişiyi görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, canının derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sana dargın olduğunu görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle dargın olmak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dargın birini görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dargın eşi görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini dargın görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments