Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine dargın olmak

Rüyada sevdiğine dargın olmak

Rüyada sevdiğine dargın olmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğine dargın olmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda danışmanlık almanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinle dargın olmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kazancının azalmayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine dargın olmak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, insanların takdirine mazhar olacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü dargın görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, hayatının güzelleşeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulur.

Rüyada birisiyle dargın olmak iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle dargın olduğunu görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının dargın olduğunu görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dargın olduğu kişiyi görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada eşini dargın görmek işlerin büyüyeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments