Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dargın olduğu biriyle konuşmak

Rüyada dargın olduğu biriyle konuşmak

Rüyada dargın olduğu biriyle konuşmak sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Rüyada dargın olduğu biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • İşleri tamamlayabilmeye ya da halletmeye çalışmalısınız.

Rüyada dargın olduğun biriyle konuşmak rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dargın olduğun arkadaşınla konuşmak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dargın olduğu biriyle konuşmak maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı dargın görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, büyük bir projeye girileceğine işaret eder.

Rüyada dargın eşi görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işarettir.

Rüyada dargınların barıştığını görmek tüm arzularının yerine geleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini dargın görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi dargın görmek işlerinin gelişme göstereceğine, dileklerinin kabul olacağına, kısmetlerinden olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments