Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı dargın görmek

Rüyada babayı dargın görmek

Rüyada babayı dargın görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, hayırlı haberler getireceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada babayı dargın gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanmalısınız.

Rüyada babayı dargın görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dargın birini görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza yorulur.

Rüyada dargınları barıştırmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle dargın olduğunu görmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi dargın görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalet eder.

Rüyada dargın eşi görmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına işarettir.

Rüyada birinin dargın olduğunu görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini dargın görmek iş yaşantısında hırslanacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments