Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dargın arkadaşını görmek

Rüyada dargın arkadaşını görmek

Rüyada dargın arkadaşını görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, kavgaların biteceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dargın arkadaşını gördüyseniz:

  • Ortam değişikliğine ihtiyacınız var.

Rüyada arkadaşı dargın görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet eder.

Rüyada dargın arkadaşla barışmak kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, arzularına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dargın arkadaşını görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada dargın olduğun arkadaşınla konuşmak çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının dargın olduğunu görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, tövbe etmeden vefata, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle dargın olmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi dargın görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada dargın olduğun biriyle konuşmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments