Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dargın olduğu kişiyi görmek

Rüyada dargın olduğu kişiyi görmek

Rüyada dargın olduğu kişiyi görmek yolunun hep açık olacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Rüyada dargın olduğu kişiyi gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı çok çabuk yenmeye çalışmalısınız.

Rüyada dargın olduğun kişiyi görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dargın olduğu kişiyi görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğine dargın olmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, mal sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada dargın eşi görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle dargın olduğunu görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dargın olduğun sevgiliyi görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, bir yandan cenaze olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinle dargın olmak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dargın olduğu kardeşini görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments