Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dargın olduğun sevgiliyi görmek

Rüyada dargın olduğun sevgiliyi görmek

Rüyada dargın olduğun sevgiliyi görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, kirli işlere bulaşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dargın olduğun sevgiliyi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız umut vaat ediyor.

Rüyada sevgiliyle dargın olduğunu görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, ekmek kapılarının kapanacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi dargın görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi dargın görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle dargın olmak bol kazançlı bir işe girileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına inanılır.

Rüyada dargın olduğun sevgiliyi görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle dargın olmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına işaret eder.

Rüyada dargın arkadaşını görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının dargın olduğunu görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, yeni işlere girileceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments