Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle dargın olduğunu görmek

Rüyada sevgiliyle dargın olduğunu görmek

Rüyada sevgiliyle dargın olduğunu görmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle dargın olduğunu gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak anlaşmalar veya girişimler söz konusu olabilir.

Rüyada dargın olduğun sevgiliyi görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi dargın görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle dargın olduğunu görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dargın görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kısmetlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle dargın olmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle dargın olmak daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle dargın olmak çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının dargın olduğunu görmek sevinçli haberlerin alınacağına, huzursuz olacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments