Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle dargın olmak

Rüyada sevdiğinle dargın olmak

Rüyada sevdiğinle dargın olmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinle dargın olmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarının bedelini siz ödemek istemezsiniz.

Rüyada sevdiğinle dargın olmak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğine dargın olmak yeni şeyler deneneceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dargın olduğun sevgiliyi görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, kolaylığa kavuşacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına inanılır.

Rüyada dargınları barıştırmak sermaye elde edeceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada biriyle dargın olmak bazı sorunlarla uğraşılacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, yakın akrabadan gelecek habere rivayet eder.

Rüyada dargınların barıştığını görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, haram mal yiyip içeceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada eşini dargın görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet eder.

Rüyada eşiyle dargın olduğunu görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments