Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dargın olduğu kardeşini görmek

Rüyada dargın olduğu kardeşini görmek

Rüyada dargın olduğu kardeşini görmek kendisini keşfedeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dargın olduğu kardeşini gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı yürütülen işler, arkanızdan konuşan kişiler veya sizi engelleyen durumlar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada dargın olduğu kardeşini görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına inanılır.

Rüyada dargın arkadaşını görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşine dargın olmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada dargın olduğun arkadaşınla konuşmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına tabir olunur.

Rüyada dargın eşi görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle dargın olmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dargın olduğu biriyle konuşmak üzüleceğine, ağlayacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına işaret eder.

Rüyada birinin sana dargın olduğunu görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments