Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle dargın olmak

Rüyada sevgiliyle dargın olmak

Rüyada sevgiliyle dargın olmak bolluk ve bereket yakalayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle dargın olmak gördüyseniz:

  • Açık açık konuşmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak kontrol edilmesi gereken durumların varlığını ortaya çıkartabilir.

Rüyada eski sevgiliyi dargın görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dargın olduğun sevgiliyi görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle dargın olmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle dargın olduğunu görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi dargın görmek güzel bir evliliğe, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle dargın olmak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dargın olduğun biriyle konuştuğunu görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü dargın görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments