Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi dargın görmek

Rüyada sevgiliyi dargın görmek

Rüyada sevgiliyi dargın görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, şansın açılacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi dargın gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada dargın olduğun sevgiliyi görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle dargın olmak akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle dargın olmak yalnız kalınacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle dargın olduğunu görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, yaşama isteğinin artacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi dargın görmek hasta olanın da iyileşeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi dargın görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eşini dargın görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine rivayet eder.

Rüyada dargın eşi görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments