Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden geçmek

Rüyada bir yerden geçmek

Rüyada bir yerden geçmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden geçmek gördüyseniz:

  • Dikkatli davranmazsanız aynı işi birçok kere yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada çamurlu yerden geçmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden geçmek insanlardan uzaklaşacağına, yiyip içeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına delalettir.

Rüyada dar yerden geçmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada zor bir yerden geçmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek büyük kazanç elde edileceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden bir yere geçmek işlerinin de bir düzene oturacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık yerden geçmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada çok dar yerden geçmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments