Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini dar bir yerde görmek

Rüyada kendini dar bir yerde görmek

Rüyada kendini dar bir yerde görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, günden güne sorunlarının artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini dar bir yerde gördüyseniz:

  • İş anlaşmaları, iş birlikleri veya fiziksel ya da duygusal refahınızı ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Rüyada dar yerde namaz kılmak mutlu zamanlar geçireceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada dar bir yerden geçememek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalettir.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada dar yerden geçtiğini görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada dar bir yerden çıkmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dar yerden geçmek maddi sorumluluklarının artacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada dar bir yerde yürümek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada çok dar yerden geçmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zeynep

Selamün aleyküm rüyamda dar bir evde kalmıştım burada kalacaksın dediler ama ev hapis gibiydi gardiyanı vardı yorum alabilirmiyim