Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar mezar görmek

Rüyada dar mezar görmek

Rüyada dar mezar görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, hayırlı haberler duyacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada dar mezar gördüyseniz:

  • İşleri boşvermek ya da sorumluluğu devretmek nedeniyle kazancınız azalabilir.

Rüyada dar mezar görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya işarettir.

Rüyada dar pantolon görmek iyi kısmetleri olacağına, yolunda devam edeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar altın yüzük takmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, aksiliklerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada dar elbise görmek hainlik yapacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak zamandan da kar edeceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar ev görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına inanılır.

Rüyada dar yokuş çıkmak başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments