Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar ev görmek

Rüyada dar ev görmek

Rüyada dar ev görmek şansının açık olacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar ev gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada küçük dar ev görmek hayatının zorlaşacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalettir.

Rüyada dar bir eve girmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, dolayısıyla geleceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada dar ev görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar eve görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kazancının azalacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar eve taşınmak güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işaret eder.

Rüyada dar bir ev görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, gülmeye hasret kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Rüyada dar kapılı ev görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar kazak giymek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments