Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar altın yüzük takmak

Rüyada dar altın yüzük takmak

Rüyada dar altın yüzük takmak üzüleceğine, kazançlı işlere gireceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dar altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar haklı olan sizseniz de, çözümü daha sonraya bırakmalısınız.

Rüyada dar altın yüzük takmak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada dar yüzük takmak uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine altın yüzük takmak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasına altın yüzük takmak aradığı çareleri bulacağına, yeni işler alacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada altın nişan yüzük takmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işaret eder.

Rüyada altın yüzük takmak ve çıkarmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın evlilik yüzüğü takmak keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük altın yüzük takmak bazı operasyonlar geçireceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments