Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak

Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak

Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, canının sağ olacağına, darda kalacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Tedbirli olmanızda fayda var.

Rüyada merdiven yukarı çıkmak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, toparlanacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına inanılır.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kazancının sürekli artacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına alamet eder.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak yeni iş kapılarının açılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments