Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir camdan geçmek

Rüyada dar bir camdan geçmek

Rüyada dar bir camdan geçmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir camdan geçmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde karışıklıklar veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada dar bir camdan geçmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine inanılır.

Rüyada dar tünelden geçmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir tünelden geçmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar yoldan geçmek üstünlük elde edeceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok dar yerden geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, hızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar kapıdan geçmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine delalet eder.

Rüyada dar bir alandan geçmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar pencereden geçmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments