Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar çizme giymek

Rüyada dar çizme giymek

Rüyada dar çizme giymek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar çizme giymek gördüyseniz:

  • Bir düşmanınızın arkanızdan çevirdiği dolapları tam zamanında öğrenerek gereken tedbirleri alabilirsiniz.

Rüyada dar çizme giymek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada deri çizme giydiğini görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek topuklu çizme giymek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa çizme giymek yalnız hissetmeye, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu çizme giymek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağa çizme giymek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çizme giymek manevi olarak hasar alınacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada çok uzun çizme giymek kaybettiği şeyi bulmasına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments