Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bluz görmek

Rüyada dar bluz görmek

Rüyada dar bluz görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, hastalıkların sona ereceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, zorlukların bir anda biteceğine yorulur.

Rüyada dar bluz gördüyseniz:

  • Kişisel görüşleriniz yapılması gerekenlerin önüne geçebilir.

Rüyada dar bluz görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, özgüveninin yerine geleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bluz giymek güzel ve bereketli işlere gireceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına inanılır.

Rüyada sarı renk bluz görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada parlak bluz görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuklu bluz görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Rüyada gri bluz giymek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bluz denemek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bluz almak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments