Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak bluz görmek

Rüyada parlak bluz görmek

Rüyada parlak bluz görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, bunun farkına varacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada parlak bluz gördüyseniz:

  • Ara sıra coşacak olan duygularınız sizi etkileyecek.

Rüyada parlak bluz görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, düşmanlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bluz giymek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert bluz giymek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı bluz giymek hayallerinin yıkılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk bluz görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, canının derdine düşeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gri bluz görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bluz görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bluz giydirmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments