Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri bluz giymek

Rüyada gri bluz giymek

Rüyada gri bluz giymek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri bluz giymek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı başkalarının üzerine yüklememelisiniz.

Rüyada gri bluz giymek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada gri bluz görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yaşama hevesinden olacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada turuncu bluz giymek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe bluz giydiğini görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bluz giymek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bluzu ters giymek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil bluz giydiğini görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, umutlarının söneceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz bluz giydiğini görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments