Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bluz almak

Rüyada bluz almak

Rüyada bluz almak işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, elinin bolluk göreceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalet eder.

Rüyada bluz almak gördüyseniz:

  • Çok önemli istek veya amaçlarınız var.

Rüyada pembe bluz giydiğini görmek küskünlüklerin oluşacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine inanılır.

Rüyada lacivert bluz görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, yanlışlara düşeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet eder.

Rüyada gri bluz görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, gitmediği yerlere gideceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bluz almak ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada etek bluz görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, en pahalı evlerde oturacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli bluz görmek epey bir zarara uğrayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine inanılır.

Rüyada kahverengi bluz görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada boncuklu bluz görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments