Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bluz denemek

Rüyada bluz denemek

Rüyada bluz denemek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, büyük kazanç elde edileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bluz denemek gördüyseniz:

  • Çevrenize kırıcı davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Rüyada bluz denemek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, maddi açıdan rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni pantolon denemek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala rivayet eder.

Rüyada şapka denemek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, bazı adımlar atacağına, zaman bulmakta zorlanacağına inanılır.

Rüyada bot denemek önemli ve büyük adımlar atacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada küpe denemek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada etek denemek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, pişman olacağına işarettir.

Rüyada kıyafet denemek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada mont denemek kıtlığın meydana geleceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments