Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bluz giymek

Rüyada yeşil bluz giymek

Rüyada yeşil bluz giymek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil bluz giymek gördüyseniz:

  • Yararsız tartışmalardan kaçının.

Rüyada yeşil bluz giydiğini görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bluz giymek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz bluz giymek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, para sıkıntısının olmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri bluz giymek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, bunalımlı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada mavi bluz giymek kazandıklarının tadını çıkaracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk bluz giymek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert bluz giymek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bluz giydiğini görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, başarılarının devamının geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments