Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bluz giymek

Rüyada mavi bluz giymek

Rüyada mavi bluz giymek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulur.

Rüyada mavi bluz giymek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar sizi sınırlandırıyor olabilir.

Rüyada mavi bluz giymek ulvi kimse haline geleceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk bluz giymek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk bluz görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada siyah bluz giymek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz bluz giydiğini görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı bluz giydiğini görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz bluz giymek evin kasasına giren gelirin artacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada krem rengi bluz giymek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments