Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bluz giydiğini görmek

Rüyada beyaz bluz giydiğini görmek

Rüyada beyaz bluz giydiğini görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada beyaz bluz giydiğini gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada beyaz bluz giymek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına inanılır.

Rüyada beyaz bluz giydiğini görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sarı bluz giymek işlerini tek başına yöneteceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına inanılır.

Rüyada yeni bluz giymek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine yorulur.

Rüyada bluz giydiğini görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine alamet eder.

Rüyada bluzu ters giymek büyük tartışmaların sonlanacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bluz giydiğini görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri bluz giymek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments