Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir sokak görmek

Rüyada dar bir sokak görmek

Rüyada dar bir sokak görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, o işi canlandıracağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir sokak gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için para harcamak zorunda değilsiniz unutmayın.

Rüyada dar sokak görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar sokaktan geçmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar sokaklarda koşmak içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına tabir olunur.

Rüyada dar sokaklardan geçmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada dar sokakta araba kullanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık dar sokak görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir sokak görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, gıybet edeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada dar karanlık sokak görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments