Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar sokak görmek

Rüyada dar sokak görmek

Rüyada dar sokak görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yarar sağlamayacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada dar sokak gördüyseniz:

  • Bir kadınla ilgili sevindirici bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada dar sokaktan geçmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, geçecek güzel bir ömre alamet etmektedir.

Rüyada dar sokaklardan geçmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına işaret eder.

Rüyada dar sokakta araba kullanmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına alamet eder.

Rüyada dar bir sokak görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada dar sokaklarda koşmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar sokak görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada dar sokaklarda yürümek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık dar sokak görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sürekli tartışacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments